10

Komentari (10)

MuzaferDuric
patu dzubrad treba istjerati IZ saveza sve do jednog vani
Probisvjet
Mislim da oni nisu ni uclanjeni u IZ.
BlueBoys
Na sta da daju ocitovanje? Xaxaxxa...Na grafit ciji sadrzaj nije poznat? Mozda je bila kaka ispod betonskog zida? :D nepoznatog sadrzaja?
Lafac
Zasto se savez nije oglasio na zadnja desavanja na tekmi Borac-Željo gdje je bilo preko 150 ljudi van protokola o Covid i gdje je predsjednik saveza Vico sa nekolicinom vrijedjao i prijetio rezervnim igracima Želje koji su bili na tribinama.
milivoje
Šta je sa napadom na Željine igrače u loži od strane Vicinih pudlica,što je prijavljeno takmičarskoj komisiji,kao i verbalni napad u loži stadiona Koševo,koji je predvodio E. Hadžiić sa par navijača kojima nije mjesto tamo. Bitange krše protokol bez ikakvih sankcija,stoka kriminalna!
Lafac
A Ćelu cemo ugostiti istom mjerom na revansu,samo što će onda kone da plaču po forumima i portalima.
tuner
pa gdje je taj grafit sto niste napisali. mozda je delegat vidio ljiljan pa misli da moze da prca u glavu nekoga.
rabodimis
Nema bakljada, problema a od neceg se zivjet mora.. Napisali su: Mala bara puna bubasvaba i zohara... a ovi se pronasli i uvrijedili..
Gari Garinča
Kako ovaj frljavi delegat Frljić sve vidi kad igra Zrinjski. A šta je sa onim grafitom u Banja Luci od ponedjeljka kad su igrali Borac i Željezničar? Na neke grafite se žmiri a neki se stavljaju pod povečalo. Bravo za troglavi savez.
Samoiskreno
Cijela Tuzla jednu kozu muzla eto zbog cega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti