FK Tuzla City osvojio tri boda protiv Slobode

Goran Brkić sa penala riješio tuzlanski derbi

9

Komentari (9)

kurjak
Sudija Bandiću odlično si sudio,za uzvrat dabogda poginuo do kuće.
fukaraslana
Sloboda napokon ima igru a najvece pojacanje kod nas je klupiranje nekih igraca mislim od menadzera igraca
VIP
Ovo jeste prekršaj ali penal nije.Simin Han dominantan ali zbog ove krađe nezaslužena pobjeda. Imali su na poluvremenu 84% posjed lopte. Ali ovo nije bio penal jer je van 16m. Sramota!
realista1982
Smiješan penal...
Rajvosa2019
Jos jedna sudijska lakrdija , sa ovakvim sudijama PL vise nema smisla
Bosansko
Upravo tako,Katastrofa od sudjenja,penal smijesan. Tonemo sve dublje i dublje. Kakav nam je narod,politika,takav je i fudbal...dzungla.
rabodimis
Ovo je vec pretjerivanje.. smrdi na begica i njegovu "hobotnicu".. Nevjerovatan broj sudijskih greski, savez hitno mora obucit nove sudije a ove stare krivicno ganjat i sto prije udaljit od BH-a fudbala..
user1604155860
Ovaj Bandic kriminalac od sudije sjecam se kad je sudio Orasje Velez sudprndovan bio deset utakmica zbog kriminalnog sudjenja.Danas ko se imalo razumije u fudbal svaki faul onaj ili svirao za Siti sramota dokle ovako na svakoj utakmici penal protiv Slobode.Fuj savez i sudijska organizacija.
kurjak
@user1604155860 Možeš sad zamisliti ovakve sudije, gazda Azmir ima para,kupiće ove seljačke sudije za siću, a dotični je sad neka qarina u NS BiH i normalno da će ga kasnije zaštiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti