Ahmetović: Želimo se revanširati Željezničaru za poraz na Grbavici

Optimizam u redovima tima iz Simin Hana

Ahmetović: Želimo se revanširati Željezničaru za poraz na Grbavici

Emir Dindić

U okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Tuzla Cityja na stadionu u Srebreniku dočekaće ekipu Željezničara. Tim povodom u prostorijama kluba iz Simin Hana organizirana je press-konferencija a prisutnim novinarima pomoćnik u stručnom štabu Tuzla Cityja Selver Ahmetović i defanzivni fudbaler Jasmin Čeliković.

"Očekujemo jednu čvrstu i tešku utakmicu, jer Željezničar se nalazi u vrhu tabele te sigurno i oni traže izlazak u Europu, možda je još rano o tome govoriti ali kada uzmete broj osvojenih bodova do sada sigurno je da su sa razlogom pri vrhu tabele. Imaju jednu dobru ekipu sastavljenu od iskusnih fudbalera, te omladine koja se odlično uklopila predvođena odličnim trenerom. Dobro ćemo ih skautirati, vidjecemo sve njihove mane i vrline, te sigurno želimo da ih pobijedimo, te samim time revanširamo se za poraz na Grbavici", rekao je Ahmetović te dodao:

"Ono što je dobro je da nemamo povrijeđenih fudbalera, te svi su spremni za ovaj duel", završio je svoje izlaganje Ahmetović.

Obrambeni fudbaler Tuzla Cityja Jasmin Čeliković također nije krio optimizam pred ovaj duel.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Složio bi se sa većinom stvari sto je rekao trener Ahmetović, igramo protiv dobrog Željezničara koji je u formi. Na Grbavici smo odigrali jednu izuzetno lošu utakmicu, te sigurno je da smo naučili lekciju iz tog susreta. U ponedeljak moramo izaći na teren te od prvog minuta pristupiti odlično, skoncentrirano i pobjednički te nadam se na kraju da ćemo uspjeti osvojiti tri boda u ovom susretu", rekao je Čeliković.

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i Željezničara na rasporedu je u ponedeljak sa početkom od 14:00 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lalinjo
Pregazit će ih Željo ko plitak potok....
3 5
Ado_GTI
Neka pobjedi bolji.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi