Tuzlaci žele crnogorskog štopera?
Foto: EPA

Mitrović na Tušnju?

Tuzlaci žele crnogorskog štopera?

M. Šljivak

Tuzlanska Sloboda mogla bi u narednim danima dobiti još jedno pojačanje.

Prema navodima crnogorskog portala cg-fudbal.com, tim sa Tušnja pokazao je interes za dovođenje defanzivca Filipa Mitrovića, doskorašnjeg fudbalera Budućnosti iz Podgorice.

Navodno, rukovodstvo tuzlanskog tima kontaktiralo je ovog 24-godišnjeg štopera, ali za sada još uvijek nema vijesti o potencijalnom dogovoru.

Mitrović je protekle polusezone nastupio u 16 utakmica za Budućnost. Ipak, sa njim je raskinuta saradnja u januaru, te je postao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za njegove usluge zainteresovan je i Rudar iz Pljevalja, a ranije je stameni štoper igrao još za Mogren, Bokelj i Mladost.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
mirise Slobodi 1 fed liga samo neke otpatke dovode
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi