Tužna izjava Bonuccija nakon poraza u finalu

Mislio je da je došlo njihovo vrijeme

Tužna izjava Bonuccija nakon poraza u finalu

Fudbaleri Juventusa sinoć su poraženi napustili Millenium stadion u Cardiffu jer su u finalu Lige prvaka izgubili od Real Madrida sa 4:1.

Veoma razočaran nakon meča bio je defanzivac Stare dame Leonardno Bonucci. On je smatrao da je došlo njihovo vrijeme ove godine, ali to se ipak nije ispostavilo tačnim.

"Razočaranje je tu, ono postoji. Mislili smo i vjerovali da je ovo pravo vrijeme za nas. Nažalost, to nije bio slučaj. Čestitam Real Madridu na pobjedi. Aplauz za navijače Stare dame, bili ste tu, uvijek ste bili i bit ćete. U porazu i pobjedi", napisao je Bonucci na Instagramu.

Podsjetimo, Juve je nakon sinoćnjeg poraza propustio priliku da dođe i do treće velike titule i to nakon što su osvojili Seriju A i Kup Italije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi