Tužna je njegova sudbina: Caceresu opet propao transfer

Ništa ni od Milana

Tužna je njegova sudbina: Caceresu opet propao transfer

E. Škorić

Iskusni Urugvajac Martin Caceres ponovo je ostao bez transfera.

Caceres je bio na pragu potpisa za turski Trabzonspor, ali je transfer propao nakon što nije uspješno prošao liječničke preglede.

Zatim je došla prilika da potpiše za Milan, ali i tu je zapelo, pa su Rossoneri danas objavili da neće ove zime potpisati nekadašnjeg nogometaša Juventusa.

Navodno nije dogovorio osobne uslove sa Milanom, pa je odlučio da potraži novi klub.  Pošto je slobodan igrač, ima pravo da potpiše za bilo koji klub, a navodno je već krenuo u Englesku. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, postoji mogućnost da karijeru nastavi u Rusiju, budući da mu se nudi 1.5 miliona eura po sezoni od strane moskovskog Lokomotiva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi