Tvrda utakmica u Banovićima završena bez pobjednika

Remi Budućnosti i Goražda

Tvrda utakmica u Banovićima završena bez pobjednika

A. Čaušević, foto: E. Dindić

Jedini meč današnjeg programa 2. kola Prve lige FBiH na kojem nije bilo golova je odigran u Banovićima gdje su snage odmjerili Budućnost i Goražde. 

U tvrdoj utakmici obje ekipe su imale svoje šanse da postignu gol, međutim mreže su mirovale. 

Igrala se 21. minuta kad je Ćulov dobrom odbranom spasio svoj gol, da bi u 38. minuti i gosti imali dobru šansu, ali je Mujkić spasio domaće. 

Na startu drugog dijela Mustafić se našao u velikoj šansi, međutim Ćulov je opet bio na nivou.

Nakon toga je uslijedio period igre na centru terena. U finišu utakmice gosti su imali dobru šansu da zabiju za pobjedu, ipak ista nije iskorištena. Na kraju je ostalo 0:0. 

Budućnost - Goražde 0:0 

FK Budućnost: Mujkić, Trumić, Sulejmanović, Mustafić, Selimović, Zukić, Mahmutović, Berbić, Pirić, Idrizović, Blagojević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Goražde: Ćulov, Ćulov, Dučić, Huseinspahić, Hasanović, Adžem, Danilović, Dizdarić, Žerić, Đoković, Mirković.

Dodajmo i to da je Metalleghe BSI na stadion Mračaj sa 4:1 pobijedio Jedinstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi