Krvavi play-off: Pretukli su jadnog navijača Fiorentine i zauvijek ubili muškost u sebi

Twenteovi huligani

Krvavi play-off: Pretukli su jadnog navijača Fiorentine i zauvijek ubili muškost u sebi

Eldar Ganibegović

Danas je na programu 21 revanš meč play-offa Konferencijske lige.

U ovom takmičenju za sada je siguran samo švedski Djurgarden koji je ranije izbacio APOEL našeg Matea Sušića, a 31 tim takmičenje će popuniti danas (21 pobjednik play-offa i 10 poraženih u play-offu Evropske lige).

Jedan od play-off mečeva u Holandiji će odigrati Twente i Fiorentina, a sam uvod u ovu utakmicu nije nimalo lijep.

Naime, na društvenim mrežama širi se videozapis na kojem se vidi kako grupa huligana Twentea brutalno premlaćuje jednog navijača Fiorentine.

U jednom momentu grupa "muškaraca" šutirala je i udarala nesretnog Talijana, sve dok, vjerovatno jedan od vođa navijača Twentea, nije stigao i zaustavio sve.

No, i nakon toga je navijač Fiorentine nečim pogođen u glavu.

Na kraju se ipak pridigao i uspio je pobjeći, no definitivno je da su huligani zauvijek ubili muškost u sebi ovakvim jednim činom. Pogledajte.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjetimo, Fiorentina je u prvom meču slavila pobjedu od 2:1 i italijanski tim svakako je favorit za plasman u grupnu fazu.

Večerašnja utakmica na De Grolsch Veste stadionu u Enschedeu igra se s početkom od 19 sati. 

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Udri ****aaaa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi