Twitter profil Manchester Cityja pustio najčudniju poruku u historiji

VAR ih zavio u crno

Twitter profil Manchester Cityja pustio najčudniju poruku u historiji

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja ispali su u četvrtfinalu Lige prvaka iako su sa 4:3 večeras pobijedili Tottenham.

Tottenham je slavio s 1:0 u prvom duelu što je na kraju sve odlučilo iako su večeras poraženi s 4:3 na Etihadu. City je bio veliki favorit za prolaz dalje, ali na kraju Pep Guardiola je ponovo zastao na stepenici koja se zove četvrtfinale.

Nevjerovatnu dramu smo gledali na samom kraju utakmice kada je City u 93. minuti poveo sa 5:3, ali je VAR poništio ovaj gol i poslao Tottenham u polufinale.

Na stadionu su svi mislili da je City prošao dalje, ali ih je VAR u potpunosti utišao. Koliki je to šok bio za sve najbolje pokazuje objava Manchester Cityja na Twitteru u kojoj je pisalo "wfiuhefijvbeojefvnojegfnvepgfjevgpinbgw".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
Zar oni imaju historiju ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi