U 1. HNL ništa novo, Bjelica nakon Rijeke: "O čemu pričamo.."

Dinamo slavio nakon preokreta

U 1. HNL ništa novo, Bjelica nakon Rijeke: "O čemu pričamo.."

S. Mlaćo

Dinamo je danas u derbiju 1. HNL savladao Rijeku 3:1. Riječani su prvi poveli, no Dinamo se brzo vratio i do kraja poluvremena izjednačio preko Gavranovića.

Preokret Dinama kreirali su Perić i Moro, te su Modri upisali nova tri boda.

"Malo smo lošije ušli u utakmicu i jedino što mogu prigovoriti svojim igračima je tih prvih 15 minuta kad smo primili gol. No, sve drugo je bilo odlično, a do poluvremena smo imali još nekoliko šansi i dobro je da smo izjednačili prije odmora", rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon utakmice za HNTV.

Iako mnogi smatraju da je šansu zbog nastupa u Evropi dao drugom timu, on ne misli tako.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Svi su to nogometaši koje koristimo i u HNL-u, te Evropi. O čemu pričamo...Mi smo danas u sastavu imali tri hrvatska mlada reprezentativca. To je sjajno", dodao je Bjelica.

Dinama sada na svom kontu ima 61 prvi bod, a prvi pratilac, ujedno današnji rival, tek 44.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi