U Al-Ahliju donijeli odluku o Zukanoviću?
Foto: Al-Ahli/Twitter

Javljaju tamošnji mediji

U Al-Ahliju donijeli odluku o Zukanoviću?

Ervin Zukanović nije se najbolje snašao u Saudijskoj Arabiji.

Pred početak sezone tamošnji Al-Ahli predstavio je Zukanovića kao veliko pojačanje, no danas naš fudbaler utakmice gleda ili s klupe ili s tribina i izvjesno je da će tokom zime napustiti klub.

Odavno se spominjalo kako Saudijci namjeravaju prodati Zukanovića poslije samo nekoliko mjeseci, a 'Arabic Sport' sada javlja da je 'zeleno svjetlo' za transfer definitivno dao i trener Christian Gross.

"Gross je čelnicima kluba dao do znanja kako Zukanovića želi zamijeniti s nekim drugim defanzivcem tokom prijelaznog roka, ali još nije jasno ko je na njegovoj listi želja", piše se u tamošnjim medijima.

Za sada se ne spominje visina obeštećenja koju će tražiti Al-Ahli za Zukanovićev igrački karton, kao ni gdje bi mogao nastaviti karijeru, no jasno je da zainteresovanih strana neće nedostajati.

Podsjetimo, Zukanović je prethodno godinama igrao u Italiji za Genou, Romu, Atalantu, Sampdoriju i Chievo, a trag je također ostavio i u Belgiji.

Top Komentari

vanzemaljac
Majko mila, igrači nam ne igraju više ni u Saudijskoj Arabiji. A mi željni EUROa. Hajde bitće nekako ako bog da ...
5 0
Joks
citat: "Za sada se ne spominje visina obeštećenja koju će tražiti Al-Ahli za Zukanovićev igrački karton, kao ni gdje bi mogao nastaviti karijeru, no jasno je da zainteresovanih strana neće nedostajati." - e, 'novinaru' kontaš li ti šta pišeš ili već znaš ko se 'interesuje' za polovnog penzionera koje otpisuje i slavni Al-Ahli!?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi