8

Komentari (8)

dr.nele
Realno nije on kalibar za ove novce ...uredu da je Erling Braut Håland ili K. Mbappe...ali on je panj za ono dijete iz Real S.mali A. Isak(22g)...u 38.549.228 £ mogu ga dovest naći mu stan i platit kiriju i režije za 48mj, kupit auto sa punim rezervoarom benzina 95-ice, uplatiti mu netflix i kokice (jbg mora ih sam kokat) za 24mj, otplatiti sve kredite njegove uže i šire famelije i jedno lizalo i dvije žvake....ihhhh Vlahovića zinulo dupe ko tunel SOZINA u MNG jbt.
denimen9
Dečko će da bude u rangu Džeke, pa možda čak i Lewe
Thierry.Henry
300.000 funti sedmicno..koliko je to eura? 400.000e sedmicno da trazi neko ko je tek pola sezone odigrao vrhunski i dao 18 golova od Toga 4,5 iz penala? Da li je ovaj Fudbal i svijet otisao U *****..400.000e sedmicno za njega ?!? Ovo je bolest..
K79
pa ne samo za njega nego je bolest dati bilo kojem fudbaleru tolike pare
Thierry.Henry
Salzem se naravno..Ali pogotovo za igrace Koji su tek godinu ili manje na nivou..fuj..onda svaki menadzeri sad odjednom traze 10 15 30mil? Pa zasto?? Sve otislo U pm..
Krivaja Zavidovići
Ne znam zašto UEFA ne propiše postotke na koje agenti imaju pravo. U NBA je tako...
Jasminn
@Krivaja Zavidovići mislim da sam to citao vec negdje, da hoce od slijedece sezone da to uvedu
Krivaja Zavidovići
Moraju pod hitno uvesti red, ovih par menadžera koji su zgrnuli na desetine miliona eura su se mnogo osilili...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.