U Ateni o transferu Cimirota razgovorali Ibraković i Arnesen

Sastali se sportski direktori Sarajeva i PAOK-a

U Ateni o transferu Cimirota razgovorali Ibraković i Arnesen

A. Beganović

Sportski direktori Sarajeva i PAOK-a iz Soluna, Abdualah Ibraković i Frank Arnesen u Ateni su održali sastanak na kojem su razgovarali o transferu Gojka Cimirota.

Ibraković i Arnesen su a Ateni obavili novu rundu pregovora i prema prvim informacijama do kojim smo stigli, PAOK je spreman povisiti svoju prvobitnu ponudu, a već sutra bi se trebalo znati da li će transfer biti realiziran.

Mladi 22-godišnji veznjak Sarajeva i reprezentativac naše zemlje velika je želja slavnog grčkog kluba, koji je već ranije prema pisanju grčkih medija Sarajevu na ime obeštećenja ponudio milion eura (500.000 odmah, te ostatak u dvije rate po 250.000).

Međutim, osim PAOK-a 22-godišnjeg fudbalera bordo tima u svojim redovima žele vidjeti Kortrijk i Freiburg, čiji predstavnici su tokom vikenda boravili u Sarajevu te su sa čelnicima bh. šampiona obavili razgovore vezane za Cimiritov transfer.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravo zbog toga što se ponajbolji fudbaler Premijer lige nalazi na meti nekoliko klubova, iz Sarajeva taktiziraju, odnosno žele izvući što više novca na ime obeštećenja, a čini se da je Cimirot na korak do odlaska s Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.