Za utakmicu Sarajevo - Zrinjski u prodaji 10.000 ulaznica
Foto: bljesak.info

Poznate i cijene ulaznica

Za utakmicu Sarajevo - Zrinjski u prodaji 10.000 ulaznica

Edmir Škorić

Za utakmicu Sarajevo - Zrinjski bit će štampano 10.000 ulaznica.

Sarajevo i Zrinjski, pisali smo jutros o tome, svoj susret četvrtog kola Premijer lige igraju u petak navečer u 20 sati.

 

Bit će ovo derbi kola, duel ekipa koje su dobro otvorile novu sezonu u Premijer ligi, posebno gosti iz Mostara, koji su upisali sve tri pobjede, te ujedno okršaj glavnih konkurenata za titulu.

 

Za ovu utakmicu u prodaju će biti pušteno 10.000 ulaznica i to po cijenama: 5 KM - Sjever, 8 KM Istok i 10 KM Zapad.

 

Očekuje se dolazak velikih broj navijača i simpatizera na Koševo, te jedan istinski spektakl, a bordo tim će pokušati da nakon Širokog savlada još jednog konkurenta u borbi za vrh i tako se dodatno primakne prvoj poziciji ili, ako se poslože rezultati, zasjedne na vrh.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.