U Bergamu je totalni haos, Papu Gomez nije mogao da šuti: "Koji ku*ac imate u glavi?"

Fudbaler Atalante bez dlake na jeziku

U Bergamu je totalni haos, Papu Gomez nije mogao da šuti: "Koji ku*ac imate u glavi?"

Admin Čaušević

Bergamo je najugrežniji italijanski grad kada je u pitanju pandemija koronavirusom. Situacija je toliko dramatična da su tokom noći kovćezi s preminulim odveženi vojnim kamionima. 

Na sreću za sada još još uvijek nije zaražen niti jedna igrač Atalante, tima koji je u svojoj premijernoj sezoni uspio izboriti plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Papu Gomez kapiten italijanskog tima se oglasio na društvenoj mrež Instagram te je bez dlake na jeziku žestoko kritikovao sve one koji se bespotrebno kreću gradom u vrijeme vanrednog stanja.

"Svim trkačima ili lažnim trkačima koji žele izaći i trenirati ostanite kući. Koji ku*ac imate u glave? Dosta, dosta, dosta. Svakog jutra se budimo s užasnim vijestima, ljudi umiru, a vas kao da briga za tim. Svi u kućama, niko ne treba izlaziti", poručio je iskusni Argentinac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, bez obzira na poduzute mnogobrojne mjere stanje u Italiji se za sada ne poboljšava te se broj zaraženih i preminulih povećava iz sata u sat. Samo jučer je registrovano 475 smrtnih slučajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi