U BiH su sve donacije dobrodošle: Opština niželigašu poklonila kosilicu
Foto: opstinavlasenica.org

Klub se zahvalio na donaciji

U BiH su sve donacije dobrodošle: Opština niželigašu poklonila kosilicu

Sa problemima finansijske prirode muku muče gotovo svi sportski kolektivi u Bosni i Hercegovini.

U svjetskom fudbalu se možda "obrće" ogroman novac, ali je u BiH situacija nešto drugačija, a što je rang takmičenja niži stanje je, čast izuzecima, gore.

Ni u Premijer ligi BiH situacija nije bajna, ali niželigaši su ti koji su uvijek na rubu egzistencije, pa pomoć lokalnih vlasti, makar ona bila i simbolična, može puno značiti ovim klubovima.

Takva je situacija i sa FK Vlasenica. Ovaj klub se nekada takmičio u Prvoj i Drugoj ligi RS, ali je sada u Ragionalnoj ligi.

Klub iz Regionalne lige RS - Istok će od sada barem imati manje problema da svoj teren drži urednim.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Naime, Opština Vlasnica je ovom klubu donirala kosilicu pogodnu za održavanje fudbalskih terena vrijednu više hiljada KM. Iz FK Vlasnica su se na zvaničnoj FB stranici zahvalili Opštini i načelniku, te poručili da će čovjeku koji vodi brigu o travnjaku Gradskog stadiona u Vlasenici "nakon 24 godine provedene u klubu po prvi put biti lako kositi teren".

Top Komentari

rimke
srbadiji samo daj traktora i kosilica
7 0
Fce
Netreba vise kosa i tobalica sa brusom i ostalim priborom haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi