U borbu za Kolašinca se uključio još jedan klub

Bh. fudbaler tražena roba

U borbu za Kolašinca se uključio još jedan klub

Lista klubova koji su zainteresovani za Seada Kolašinca svakim danom sve je veća. 

Kolašincu ugovor sa Schalkeom ističe na kraju sezone i trenutno je vruća roba na tržištu, a mediji u Engleskoj su danas prenijeli da se u borbu za njegovo dovođenje uključio i Everton za koji nastupa naš Muhamed Bešić. 

Bh. reprezentativac, koji može igrati na pozicijama lijevog beka, štopera ili u veznom redu, nalazi se na vrhu liste želja trenera Ronalda Koemana i nije isključeno da će tim sa Goodisona u januaru poslati ponudu u Gelsenkirchen.

S druge strane, Kolašincu se ne žuri oko promjene kluba i nedavno su sa Schalkeom započeli pregovore oko produženja važećeg ugovora.

"Direktor kluba Christian Hedel je već započeo pregovore s mojim agentom. Nema pritiska, a da bismo se dogovorili, potrebno je da obje strane budu zadovoljne. U Schalkeu se zaista osjećam dobro, ipak je ovo veliki klub", kazao je korpulentni Kolašinac za njemačke medije. 

Pored Evertona, Kolašinca u svojim redovima još žele Roma, WBA, Stoke City, Liverpool i West Ham, 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi