U Borcu optimizam, ali i oprez pred Velež: Moramo odigrati pametnu utakmicu

Meč se igra u nedjelju

U Borcu optimizam, ali i oprez pred Velež: Moramo odigrati pametnu utakmicu

S. Mlaćo
Nakon dva vezana trijumfa na otvaranju drugog dijela sezone, u FK Borac vlada sjajna atmosfera.

Izabranici Nemanje Miljanovića u dva meča postigli su četiri pogotka, a pobjedonosni niz žele nastaviti u nedjelju protiv FK Borac.

“Očekuje nas još jedna teška utakmica protiv dobrog protivnika, koji sigurno pretenduje da bude u vrhu. Imaju odličan start, pobjedili su Želju 2:0, Široki 4:0. Igrali su dobro prošle sezone, imaju kvalitet. Znamo da im fale četiri igrača, koji su sankcionisani. Bez obzira na to, milsim da su oni i bez tih igrača veoma kvalitetna ekipa. Moramo ponovo odigrati pametnu utakmicu, kao što smo i ove dvije prethodne. Prethodna utakmica protiv Tuzla Citiya nas je dosta izmorila, što zbog terena, što zbog protivnika. Protiv Veleža nam se vraćaju Cvijanović i Brkić, koji nisu mogli da nastupaju u Kupu“, rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

Borčev šef struke u nedjelju neće moći računati samo na povrijeđenog Čavića, koji je krenuo sa laganim treninzima, a Reljić se oporavio i biće u kombinaciji za meč protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Ponovo izlazim pred navijače Borca. Nadam se da će doći u što većem broju. U dobrom smo momentumu i trebamo napraviti dobru podlogu za dalje da nam cijela polusezona bude jako uspješna. Prethodne dvije utakmice dale su nam dobar vjetar u leđa i nadam se da ćemo u nedelju nastaviti pozitivnu seriju“, istakao je strijelac gola u Tuzli, Toni Jović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

FG70
Pogledajte samo ko sudi i sve ce vam biti jasno. + GIGOVIC cetvrti sudija. A upoznati smo svi sa njegovim „sudjenjem“.
6 0
starmac
AKO BUDE POŠTENO SUĐENJE NAJMANJE JE REMI ALI ME STRAH KARTONA.Ovo je utakmica koja se unaprijed lažira kako suditi!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi