U Bundesligi može i "na foru": Lukavi Kramer nasamario sve i poslao loptu u mrežu
Foto: Screenshot

Borussija Monchengladbach razbila Wolfsburg

U Bundesligi može i "na foru": Lukavi Kramer nasamario sve i poslao loptu u mrežu

Borussija Monchengladbach je konačno proradila i za poluvrijeme razbila Wolfsburg. Izabranici Dietera Heckinga su, naime, na svom terenu upisali pobjedu rezultatom 3:0 u utakmici 31. kola Bundeslige.

Poveli su domaći preko Stindla u 8. minuti, da bi Rafael u 34. povisio na 2:0. Stigla je Bourussija do kraja poluvremena i do trećeg gola i to na veoma zanimljiv način.

Arbitar je dosudio slobodnjak za domaće na 20-ak metara od gola Wolfsburga, a dok je golman gostiju pokušavao postaviti živi zid, Kramer se "prišunjao" i na brzinu izvao slobodnjak poslavši loptu u mrežu.

Sudija se već odmakao od lopte i čekao izvođenje slobodnjaka, a očigledno nije imao "milosti" za fudbalere Wolfsburga koji su lagano postavljali živi zid, pa je uprkos njihovim protestima priznao Kramerov gol iz 44. minute za, ipostavit će se, konačnih 3:0.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

Bego
Nije odbrojo 9 metara
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi