Dragan Mićić za SportSport.ba

"U četvrtfinalu se nadamo da ćemo igrati protiv Sarajeva"

E. Čaušević, foto: E. Škorić

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova nakon penala pobijedili su danas u gostima Mladost iz Kikača.

Mladost je imala prednost od 2:0 i bila na korak od pobjede, ali su gosti su uspjeli doći do remija u 94. minuti, a nakon toga i trijumfa poslije penala. Za Slogu je plasman u čevrtfinale Kupa BiH sigurno jedan od najvećih uspjeha u historiji.

Nakon utakmice trener gostiju Dragan Mićić za SportSport.ba izjavio je da ne bi bilo nezasluženo da je na kraju slavila Mladost, te je otkrio kojeg protivnika priželjkuje u narednoj rundi ovog takmičenja.

"Dramatična i zanimljiva utakmica. Protivnik je bio izuzetno motivisan, dali su dali dva gola. Imali smo svoje šanse u prvom dijelu koje nismo iskoristili. U drugom smo krenuli što otvorenije i uspjeli smo doći do penala gdje smo imali više sreće. Da je i Mladost prošla ne bi bilo nezasluženo. Protivnik u četvrtfinalu? Sigurno da bih volio da nam dođe Sarajevo", rekao je Mićić.

Top Komentari

Novak Profilćić
ne bulazni sinko, moli boga da te klis zapane ...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti