U Cityju ništa novo: Velika kupovina narednog ljeta
Foto - EPA

Spremni za nova ulaganja

U Cityju ništa novo: Velika kupovina narednog ljeta

Midhat Šljivak

Manchester City sve je dalje od odbrane naslova prvaka Engleske.


Liverpool je daleko ispred njih u ovom trenutku. Redsi imaju 14 bodova više i utakmicu manje od Građana i bilo bi zaista pravo čudo ako na kraju tim sa Anfielda ne prođe prvi kroz cilj.

City međutim u narednoj sezoni želi da pojača tim. Pep Guardiola je dobio povjerenje rukovodstva tima, a dobit će i značajna finansijska sredstva kako bi doveo nova pojačanja.

Engleski mediji tvrde da će Građani dovesti barem pet novih fudbalera u ljetnom prelaznom roku, a rukovodstvo neće štediti kada su transferi u pitanju.

Na Guardioli je samo da kaže koje igrače želi u svojim redovima i svim silama će City krenuti po njih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored dolazaka bit će i odlazaka sa Etihada. Navodno su za narednu sezonu već prekriženi Gabriel Jesus i Benjamim Mendy i engleski prvak će pokušati da ih dobro unovči.

Bit će svakako vrlo zanimljivo ljeto što se transfera tiče, a očigledno će City imati glavnu ulogu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hanson
To je taj trener guardiola koji bez 300 miliona svake godine ne moze parirati ostalima
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi