U Dinamu su bili šokirani kada su vidjeli Barcinu zvaničnu ponudu za Olma

Premalo je

U Dinamu su bili šokirani kada su vidjeli Barcinu zvaničnu ponudu za Olma

Edmir Škorić

Mnogi velikani "ludi" su za Danijem Olmom, koji je imao sjajnu sezonu kao igrač zagrebačkog Dinama.

Olma posebno želi Barcelona, ali ono što je katalonski klub ponudio za španskog reprezentativca u najmanju ruku je premalo i šokiralo je sve na Maksimiru.

I dok hrvatski prvak zahtijeva barem 40 miliona eura za Olma, Barcelona je ponudila - 10 miliona!

Naravno, Dinamo je odmah odbio takvu ponudu Barcelone, a jedina konkretna ponuda prije ove za Olma je stigla ranije od Borussije Moenchengladbach i ona je, navodi se, bila bolja za nekoliko miliona eura.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sve u svemu, Barca na ovaj način teško može da Olma, koji je odlučio da napravi korak u karijeri, ali Modri žele masno zaraditi na svom najtalentovanijem i najboljem igraču.

Inače, Olmov otac Miguel je ranije već govorio da Dinamo mora da popusti jer je nerealno da neki klub plati 40 miliona eura za igrača koji igra u HNL-u.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Dobar igrac 15 je Max za njega kad igra u HNL. Kad prede u veci klub Moze kostati 40
7 2
Honduras
stavite ga na pik ponudice vam zamjenu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi