U Dinamu su smislili genijalan način kako 'natjerati' Olma da ostane
Foto: EPA

Zato su tu gdje jesu

U Dinamu su smislili genijalan način kako 'natjerati' Olma da ostane

Iz GNK Dinamo objavili su kako je novo ime u 'modroj' svlačionici Carlos Olmo.

Radi se o 23-godišnjem španskom fudbaleru koji će se najprije morati dokazivati u drugoj ekipi, a ta vijest i ne bi bila toliko zanimljiva da se ne radi o bratu Dinamove zvijezde Danija Olma.

Carlos se i ne može pretjerano pohvaliti svojom karijerom, dosad je igrao pretežno za niželigaške klubove u Švicarskoj i Španiji, a njegovo dovođenje je, čini se, samo mamac kako bi u klubu zadržali Danija Olma.

Za Danijeve usluge se inače već mjesecima unazad interesuju brojni evropski velikani, a sada kada su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona, čelnici Dinama čine sve kako bi ga zadržali. Tako su mu, između ostalog, ponudili izdašniji ugovor do 2024. godine prema kojem bi godišnje zarađivao dva miliona eura.

Da li će u Dinamu dovođenjem brata Carlosa uspjeti zadržati Olma u 'modrom' dresu doznat ćemo u ponedjeljak kada završava prijelazni rok.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Što se tiče Carlosa, govoreći o njegovim kvalitetama u Dinamu su istaknuli da može igrati na pozicijama zadnjeg veznog i stopera, te da se ekipi trenera Jovičevića priključio već danas.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi