Šta su iz Zvezde poručili Dinamu pred žrijeb?

Da li će ih spojiti kuglice?

Šta su iz Zvezde poručili Dinamu pred žrijeb?

S. Mlaćo

Danas će biti održan žrijeb grupa Lige prvaka.

Među evropskim velikanima našli su se Dinamo i Crvena Zvezda, a zanimljivo da se mogu i međusobno sastati, odnosno naći u istoj grupi.

Dinamo je u trećoj jakosnoj grupi, a Crvena Zvezda četvrtoj.

Iz Zvezde ističu da ne boje Dinama.

"Volio bih Dinamo samo da bismo pokazali na terenu ko je bolji. Mislim da je Zvezda najbolji i najveći klub u regiji. Sigurno je da bi ta utakmica izazvala predigre van terena koje nemaju veze sa sportom, a koje bih volio izbjeći. Ostvarili smo velik uspjeh plasmanom u Ligu prvaka, drugu godinu zaredom. Treću godinu igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Kad pogledamo gdje smo bili prije pet godina, mogu reći da je ovo nezabilježeno u historiji kolektivnog sporta u Srbiji. Od kluba koji je bio pred gašenjem, sada igramo s evropskim gigantima. Paklena imena nas čekaju, lično bih volio najveće klubove, najjače rivale, mislim da navijači žele gledati najveće klubove i igrače, vidjeti Bayern, Juventus, Real...", kazao je direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Trener Dinama Nenad Bjelica kazao je da vjeruje da bi njegov tim u dva duela bio bolji od srbijanskog prvaka.

Izvlačenje grupa zakazano je večeras u 18 sati.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mepa
Pojeo bih ih Dinamo za predjelo.
7 1
Bulle
Zvijezda fizicki jaca mada je Dinamo kompletniji, tehnicki su jaci...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi