U Dinamu trljaju ruke: Igrao odlično protiv njih u grupi, a sada ga žele kupiti

Moro na meti Ukrajinaca

U Dinamu trljaju ruke: Igrao odlično protiv njih u grupi, a sada ga žele kupiti

E. Čaušević

Dinamo je u prvom dijelu sezone pružio nekoliko odličnih partija u grupnoj fazi Lige prvaka što nije ostalo neopaženo.

Mnogi igrači zagrebačnog kluba našli su se na radaru evrpskih timova i sigurno je da bi Dinamo dodatno ove zime mogao napuniti svoju kasu. Jedan od igrača koji je privukao dosta pažnje je i veznjak Nikola Moro.

On je u prvom dijelu sezone za Dinamo odigroa 26 mečeva i postigao je dva gola, te je jako dobrim igrama u veznom redu privukao pažnju protivničkog tima iz grupne faze Shakhtara.

Ukrajinci su pokazali ogroman interes za ovog 21-godišnjeg igrača i već su poslali jednu ponudu. Oni su spremni za Moru platiti 12 miliona eura, ali je Dinamo odbio tu ponudu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zagrebački tim traži najmanje 15 miliona eura i čini se da bi Shakhtar mogao pristati na to. Pregovori još uvijek traju, a u narednim danima sve bi trebalo biti poznato.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Leo
Još mi nije jasno kako Dinamo nije pobijedio u Zagrebu.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti