U Doboju se radi punom parom: Pogledajte kako trenutno izgleda stadion Sloge

Radi se na izgradnji hibridnog terena

U Doboju se radi punom parom: Pogledajte kako trenutno izgleda stadion Sloge

Endin Čaušević

Krajem prošle godine počeli su radovi na stadionu Luke u Doboju i uskoro bi i Sloga Meridian trebala dobiti novi travnjak.

Na nekoliko stadiona u Bosni i Hercegovini prethodne dvije godine završeni su radovi na zamjeni travnjaka, ali se na tome ne staje i cilj je da što više bh. premijerligaša imaju hibridne terene.

Prije nekoliko mjeseci počeli su i radovi u Doboju na terenu Sloge Meridian koja će također dobiti uskoro novi travnjak.

Sloga Meridian trenutno svoje utakmice igra u Modriči, a u Doboju se na zamjeni terena radi punom parom.

Fotoreporter SportSport.ba posjetio je danas stadion u Doboju i zabilježio trenutno stanje na stadionu Luke.

Radovi na stadionu Sloge idu punom parom, te sve ide prema planu i programu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored hibridnog terena Sloga će dobiti i reflektore, a prije nešto više od godinu dana završeno je i "ušminkavanje" tribina na kojima su postavljene nove stolice.

Što se tiče radova na hibritnim terenima u toku je rekonstrukcija i stadiona Pecara gdje inače igra Široki Brijeg koji svoje domaće mečeve trenutno igra u Čitluku.

Top Komentari

Drakula
Cudilo bi me da ide sporo pa ih nece razvuc ko Sarajevo jedno godinu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi