U finalu Budućnost i Podravka

Turnir rukometašica Metković 2011.

U finalu Budućnost i Podravka

U finalu 10. međunarodnog rukometnog turnira Metković 2011. igraće podgorička Budućnost i Podravka iz Koprivnice.

Budućnost je u polufinalu savladala Zaječar sa 28:25 (15:13) iako je tim Srbije u 39. minutu vodio sa 20:16. Međutim, u narednih 10 minuta Zaječar je postigao samo jedan gol i to je odlučilo utakmicu. Kod Budućnosti su najefikasnije bile Bulatović sa 9 i Popović sa 5 golova dok je u redovima Zaječara najbolja bila Erić sa 7 pogodaka dok je Španjolka Mange bila precizna pet puta.

U drugom polufinalu Podravka je vrlo sigurnom igrom ubijedljivo savladala Metalurg sa 32:23 (18:8). Žderić je imala 14 odbrana dok su najefikasnije bile Damnjanović sa 7 odnosno Tatari  i Petković sa 5 golova. Đorđjevska je bila najbolja kod Metalurga sa 9 golova, a dva golmana makednoske ekipe su sakupile tek 8 odbrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti