U Firenci niko nije dočekan kao Ribery

Francuz pojačao Fiorentinu

U Firenci niko nije dočekan kao Ribery

A. Čaušević

U Firenci odavno nije zavladao veći entuzijazam otkako je dogovoren dolazak Francka Riberyja. 

Legendarni Francuz je danas stigao u Firencu te će potpisati dvogodišnji ugovor s Fiorentinom vrijedam 4 miliona eura po sezoni.

Svojevremeno najboljeg krilnog igrača dočekalo je nekoliko stotina navijača svih uzrasta. S oduševljenjem su ga dočekal oni najmlađi i najstariji navijači popularnih Viola.

Kada se pojavio navijači su odmah počeli pjevati dobro poznatu pjesmu "Ko ne skače on je Bianconero" upućenu svom najmržem rivalu, torinskom Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako ima 36 godina nema sumnje da Ribery nije rekao svoju posljednju riječ i sigurno će predstavljati pojačanje za Fiorentinu.

Značajnu ulogu za njegov dolazak na Apenine imao je i Luca Toni koji ga je uspješno nagovorio da odbije bogatije i unosnije ponude iz različitih zemalja.

Promo

Top Komentari

xhx19313
Ovo je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvi mjesec primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah mi je kući ponuđeno najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. ------>>>> WebJob33.Com
0 6
Medo-Brundo
Do docekan?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi