U Gabeli i predsjednik kluba uređuje teren za Čelik

Svi se uključili u akciju

U Gabeli i predsjednik kluba uređuje teren za Čelik

S. Mlaćo

U Gabeli se sutra igra susret 20. kola Premijer lige BiH između GOŠK-a i Čelika. Oba tima će sigurno ići na pobjedu, a bodovi su svakako potrebniji Zeničanima koji se trenutno nalaze na mjestu koje vodi  niži rang takmičenja. 

Ipak, i u Gabeli imaju svoju računicu pa vjeruju da pobjedom mogu osigurati solidnu prednost nad Zeničanima u nastavku prvenstva, te jednom nogom i obezbijediti opstanak u premijerligaškom društvu.

U Gabeli vrše posljednje pripreme kako bi teren stadiona "Perica Pero Pavlović" i pored vremenskih nepogoda bio u što boljem stanju, pa već danima traje ušminkavanje istog.

Da je ljubav čelnika kluba i navijača prema GOŠK-u velika pokazuje i to da se u akciju uključio i prvi čovjek kluba Lujo Ilić koji je "zadužio" valjak i krenuo u posao.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi