U Getafeu mu presudio Villarreal, u Villarrealu Getafe

Treneru Escribi otkaz

U Getafeu mu presudio Villarreal, u Villarrealu Getafe

E. Škorić

Villarrealu ne ide, a za to je po mišljenju čelnika kluba kriv trener Fran Escriba.

Villarreal je potvrdio kako je Escriba bivši, a s njim odlaze i njegovi pomoćnici. Nije Žuta podmornica ove sezone pokazala puno, a kap koja je prelila čašu bio je težak poraz u gostima kod Getafea.

U narednim danima iz Villarreala će objaviti ime novog trenera, a Žuta podmornica nakon šest kola ima samo sedam bodova i zauzima tek 14. mjesto na tabeli.

A evo i jedne zanimljivosti. Escriba je dobio otkaz u Getafeu nakon poraza od Villarreala, a godinu dana kasnije dobio je otkaz u Villarrealu jer je poražen od Getafea. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi