U Gračanici postignut gol sezone: Buljić direktno iz kornera matirao golmana Zvijezde!

Eurogol igrača Bratstva

U Gračanici postignut gol sezone: Buljić direktno iz kornera matirao golmana Zvijezde!

E. Čaušević

Fudbaleri Bratstva jučer su u Gračanici u lokalnom derbiju savladali Zvijezdu iz Gradačca sa 1:0 u meču 24. kola Prve lige FBiH.

Bratstvo je došlo do 11 pobjede u ovoj sezoni i trenutno je sedmo sa 35 bodova, dok je Zvijezda na četvrtoj poziciji sa samo dva boda više od jučerašnjeg rivala.

Domaći tim do veoma važne pobjede stigao je na samom otvaranju utakmice i to nevjerovatnim golom Adnana Buljića. Naime, on je u 16. minuti postigao eurogol jer je mrežu Zvijezde zatresao direktno iz kornera.

Ovakvi golovi se zaista rijetko viđaju na našim terenima, te je igrač Bratstva zaslužio sve čestitke za ovu majstoriju koju će sigurno pamtiti do kraja života. Gol možete vidjeti na video prilogu od 0:26.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

rajvosa46
Golčina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi