U Italiji se pitaju: Zbog čega je Astori spavao sam u hotelskoj sobi?

Tvrde da nije preminuo u snu

U Italiji se pitaju: Zbog čega je Astori spavao sam u hotelskoj sobi?

E. Čaušević

Italijanski mediji jučer su objavili da kapiten Fiorentine, Davide Astori, nije preminuo u snu jer su došli do obdukcijskih nalaza.

Nalazi obdukcije Davidea Astorija još uvijek nisu zvanično objavljeni, ali su italijanski mediji uspjeli nekako da dođu do novih informacija. Mnoge je jučer uzdrmala vijest da Astori nije preminuo u snu od zastoja srca, već da se to desilo nakon ubrzanja rada srca.

Italijanski mediji su objavili da bi Astori danas vjerovatno bio živ samo da je imao cimera te kobne noći u hotelu u Udinama. Ukoliko su informacije obdukcije tačke onda se Astori probudio nakon ubrzanja rada srca i borio za dah, ali s obzirom da nije imao nikakvu pomoć u blizini sve se tragično završilo.

Javnost u Italiji danas je odlučila da kritikuje upravu i trenere Fiorentine jer im nije jasno zašto Astori nije imao cimera u sobi kao svi ostali igrači ovog tima. Tužioc Antonio De Nicolo kratko je izjavio da će se slučaj ponovo razmatrati i ukoliko bude potrebe otvorit će se nova istraga zbog tragične smrti kapitena Fiorentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi