Kapiten Fiorentine nije umro u snu?
Nalaz obdukcije iznenadio (Foto: EPA)

Nove informacije iz Italije

Kapiten Fiorentine nije umro u snu?

M. Šljivak

Fudbalski svijet je početkom marta potresla velika tragdije nakon što je pred meč u Udinama preminuo kapiten Fiorentine Davide Astori.

Astori je iznenada preminuo u hotelu, a prve informacije su tvrdile kako je umro od zastoja srca u snu. Ipak, pojavile su se drugačije informacije u kojima se tvrdi da Astori nije umro u snu.

Corriere della Sera je došla do obdukcionog nalaza koji je urađen na tijelu 31-godišnjeg fudbalera i obdukcija je pokazala sasvim drugačiji uzrok smrti.

Smrt je navodno nastala nakon fatalnog ubrzanja rada srca i tragedija je na kraju jednostavno bila neizbježna, pa je ovaj fudbaler preminuo u 31. godini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tužilac Antonio De Nicolo koji vodi istragu o smtri kapitena Fiorentine nije želio izlaziti sa pojedinostima u javnost, ali će uskoro biti sve poznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi