U Jerevanu tek poneki znak da se igra utakmica

Susret počinje za nekoliko sati

U Jerevanu tek poneki znak da se igra utakmica

A. Čaušević, foto: T. Hebib

Bosna i Hercegovina danas igra izuzetno važan susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Zmajevi će gostovati Armeniji. 

Utakmica će se igrati na Republičkom stadionu u Jerevenu, a na ulicama armenske prijestolnice tek poneki znakovi naslućuju današnju utakmicu.

Oko stadiona se nalazi nekoliko štandova sa rekvizitima i obilježjima domaće selekcije, dok poneki navijači kupuju ulaznice za utakmicu, javlja fotoreporter portala SportSport.ba sa lica mjesta.

Primjetan je veliki broj policajaca i osiguranja koji će se biti zaduženi da današnji meč protekne u najboljem redu.

Navijačka grupa reprezentacije Armenije Prvi armenski front (FAF) je najavila korteo prema stadionu, zajednički dolazak pristalica domaće selekcije na stadion se očekuje neposredno pred početak susreta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kapacitet stadiona je nešto više od 14 hiljada, a očekuje se da tribine budu solidno popunjene.

Meč će početi u 15 sati po centralnoevropskom vremenu. Bh. reprezentaciji je neophodna pobjeda ukoliko želi direktan plasman na EURO.

Top Komentari

a1ska
E jeste se naslikali gluposti ovih dana...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi