U Kairatu jasni: Ništa nije gotovo, očekujemo pravu borbu
Našem predstavniku potrebna je pobjeda od dva razlike kako bi izborio prolaz u narednu fazu takmičenja.

Brane prednost stečenu u prvoj utakmici

U Kairatu jasni: Ništa nije gotovo, očekujemo pravu borbu

E. Oštraković

Nogometaši Širokog Brijega danas igraju revanš utakmicu 1. pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu.

U prvom susretu Široki je poražen na domaćem terenu rezultatom 1:2. Oba gola koja je naš predstavnik primio na tom susretu bile se plod individualnih grešaka.

"Ništa još uvijek nije gotovo. Očekujemo pravu borbu i treba nam velika podrška sa terena kako bi izašli kao pobjednici. Boriti ćemo se od prve do zadnje sekunde. Ovo je velika šansa za nas da prođemo u narednu rundu takmičenja, rekao je Alexey Shpilevski, trener Kairata u najavi meča, te je dodao:

"Želimo samo pobjedu, ništa drugo nas ne zanima. Ono što je glavno je da moramo postići pogodak kako bi utakmica bila mirnija za nas", završio je Shpilevski.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Našem predstavniku potrebna je pobjeda od dva razlike kako bi izborio prolaz u narednu fazu takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi