U Kinu ide i napadač koji se proslavio u Ligi prvaka

Majka mu iz BiH

U Kinu ide i napadač koji se proslavio u Ligi prvaka

  Zov miliona iz Kine ubijedio je još jednog fudbalera da spakuje kofere i krene u novu avanturu.

Prema pisanju inostranih medija, ka 'boljem sutra' odlazi i srbijanski napadač Aleksandar Prijović koji je ove sezone pažnju javnosti skrenuo u Ligi prvaka igrajući za varšavsku Legiju. 

Fudbaler koji je na Westfalenu bio postigao dva pogotka Borussiji i asistirao protiv Real Madrida je prihvatio ponudu iz Kine i preostalo je još samo da se transfer realizuje. 

"Odlazim. Moja misija u Legiji je završena. Klub mi je pomogao, ali pomogao sam i ja njemu. Sad je vrijeme da se rastanemo. Da budem iskren, moje misli su već u Kini", kazao je Prijović čija je majka iz Prnjavora. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Legia će navodno za transfer Prijovića inkasirati 1.200.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi