Lech uvjerljiv protiv Legije u Super Cupu

Slavili sa 4:1

Lech uvjerljiv protiv Legije u Super Cupu

Fudbaleri Lecha slavili su u Super Cupu Poljske sa 4:1 protiv Legije iz Varšave.

Lech je sjajno otvorio meč te su u 22. minuti poveli preko Makuszewskog sa 1:0. Fudbaleri Legije do poravnanja dolaze u 36. minuti kada je pogodio Guilherme.

Nastavak meča donosi mnogo bolju igru Lecha koji je do novog vodstva stigao u 65. minuti susreta, a strijelac je bio Nielsen. U 90. minuti novi pogodak za Lech, a stijelac je ovog puta bio Formella. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Isti igrač je u trećoj minuti sudijske nadokande postavio konačan rezultat ovog meča. Bh. reprezentativac na golu Lecha Jasmin Burić branio je cijeli meč, dok je s druge strane povremeni reprezentativac Stojan Vranješ odigrao posljednjih pola sata za Legiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi