U Krajini razočaranje nakon gostovanja Bratstvu

Teške povrede Cazinjana i gruba igra domaćih

U Krajini razočaranje nakon gostovanja Bratstvu

S. Mlaćo

Krajina iz Cazina u 20. kolu Druge lige FBiH grupa Zapad remizirala je na gostovanju kod Bratstva iz Bosanske Krupe (1:1).

Cazinjani su tako propustili priliku da se izjednače na vrhu tabele sa bugojanskom Iskrom, koja je također remizirala u ovom kolu.

Bratstvo je povelo preko Almria Sijamhodžića, a bod Cazinjanima donio je Selvedin Nuhić u 73. minuti.

Iako se radilo o kantonalnom derbiju, iz Krajine su nakon utakmice bili razočarani veoma grubom igrom domaćih nogometaša. Kako kažu, domaći nisu birali načine da zaustave njihove nogometaše, a u prilog su dostavili i fotografije svojih igrača, tačnije ozljeda koje su doživjeli.

Iz FK Krajina donijeli su odluku da se službeno ne očituju o ovom susreu, a trener Cazinjana Muhamed Berberović za SportSport.ba je kratko kazao.

"Ja ipak moram spomenuti kapitena Bratstva Elvisa Mešića, te predsjednika kluba Džajića koji su bili za primjer i ovom prilikom im se zahvaljujem", dodao je Berberović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije