U Laziju su zasićeni od silnih špekulacija: Određena je cijena za Milenković-Savića

Srbijanski fudbaler se vratio u staru formu

U Laziju su zasićeni od silnih špekulacija: Određena je cijena za Milenković-Savića

A. Čaušević

Čini se da su se u Laziju zastili od silnih špekulacija o budućnosti Sergeja Milinković-Savića. 

Milinković-Savić je do prekida sezone igrao sjajno, uspio se vratiti u prepoznatljivu formu od prije dvije sezone te je srbijanski veznjak opet na cijeni.

Rimski klub je prema izvještajima italijanskih medija prethodnih dana odredio cijenu za Milinković-Savića te će klub koji želi dovesti 25-godišnjaka morati platiti 100 miliona eura.

Nebeskoplavi su u situaciji da određuju cijenu po svojoj volji s obzirom da imaju čvrst ugovor sa reprezentativcem Srbije koji od prije nekoliko dana traje do 2024. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Popularni SMS je na Olimpico stigao prije pet godina iz Genka za 18 miliona eura, a za njegove usluge su najviše zainteresovana tri engleska velikana: Manchester United, Chelsea i Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi