U Leicesteru priznali da ne znaju gdje je Mahrez

Ne pojavljuje se na treninzima

U Leicesteru priznali da ne znaju gdje je Mahrez

E. Čaušević, foto: EPA

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez želio je u januarskom prelaznom roku napustiti Leicester i potpisati za Manchester City, ali su Lisice odbile nekoliko ponuda Građana posljednjeg dana prelaznog roka.

Mahrez već treći transfer rok želi da napusti Leicester, a vlasnici ovog kluba su mu i treći put zabili nož u leđa. Iako su mu obećali više puta da će ga pustiti na kraju nisu ispunili svoja obećanja i čini se da Alžirac više nema strpljenja, te je odlučio da to i pokaže.

Ovaj vezni fudbaler jučer se nije pojavio na treningu Leicestera, a iz kluba su poručili da nemaju objašnjenje zašto Mahrez nije došao u trening kamp. Međutim, alžirski fudbaler je očito odlučio da bojkotuje Leicester jer se ni jutros nije pojavio na treningu ovog kluba.

Iz Leicestera su potvrdili da se Mahrez već dva dana nije nikome javio i da nemaju predstavu gdje se on trenutno nalazi. Također, jučer su vlasnici kluba poručili da će Alžirac biti novčano kažnjen što se nije pojavio da prethodna dva treninga engleskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi