U Liverpoolu bijesni zbog Luisa Suareza: Ugrizao si ruku koja te je nekada hranila

Ne opraštaju mu veliko slavlje

U Liverpoolu bijesni zbog Luisa Suareza: Ugrizao si ruku koja te je nekada hranila

Midhat Šljivak

Liverpool je sinoć poražen na Camp Nouu od Barcelone sa 3:0 u prvom polufinalnom meču Lige prvaka.

Tako je pred Redsima gotovo nemoguća misija da se domognu finala. Iako su u fudbalu čuda moguća, teško je vjerovati da se protiv Lionela Messija i ostatka ekipe može napraviti ogroman preokret.

Veliku pažnju pored Messija sinoć je privukao i Luis Suarez. Urugvajac je tokom meča konstantno provocirao fudbalere Liverpoola, a žestoko je proslavio i gol kojeg je postigao za 1:0.

To je razočaralo navijače tima sa Anfielda. Imali su veliko poštovanje prema čovjeku koji je tri godine nosio njihov dres, ali od sinoć tog poštovanja nema.

"Uvijek sam ga poštovao, ali sve je to nestalo nakon što sam ga vidio kako proslavlja pogodak. Iznenađen sam da to radi neko ko je još uvijek tako poštovan u klubu", napisao je jedan navijač Redsa, dok je drugi dodao:

"Suarez je ugrizao ruke koje su ga nekada hranile. Izdajica"...

Komentara na Suarezovu proslavu je još dosta, pa nakon svega Urugvajac sasvim sigurno neće imati lijep doček na Anfieldu naredne sedmice.

Suarez je član Liverpoola postao u januaru 2011. godine. Stigao je iz Ajaxa za nešto više od 26 miliona eura i odmah je postao miljenik navijača

Nešto više od tri godine kasnije prešao je u Barcelonu, a Anfield je napustio sa 82 postignuta pogotka u 133 odigrane utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi