"U Madridu sam lumpovao svaku noć i opet sam bio najbolji strijelac"
Foto - Instagram

Vieri briljirao u Atleticu

"U Madridu sam lumpovao svaku noć i opet sam bio najbolji strijelac"

M. Šljivak

Christian Vieri jedan je od rijetkih fudbalera koji se može pohvaliti da je nosio dres gotovo svih italijanskih velikana.


Igrao je Bobo za Juventus, Inter, Milan i Lazio, a imao je i avanturu u Španiji, gdje je u sezoni 1997/1998 nosio dres Atletico Madrida.

Briljirao je Vieri tam i postigao je 24 gola u 24 utakmice, ali su loši odnosi s trenerom Radomirom Antićem bili jači od svega i on je otišao u Lazio.

Nije Vieri živio previše sportskim životom i priznao je kako je u Madridu svaku noć bio u provodu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U Juventusu sam bio vrhunski profesionalac, ali u Madridu sam izlazio svaku noć. Ne želim reći da nisam imao profesionalan odnos, ali sam više izlazio. Svaku noć smo izlazili, nisam mogao ostati sam kod kuće. Otišli bismo kasno na večeru, a zatim bismo otišli i na piće. Bez obzira na sve opet sam bio najbolji strijelac", rekao je Vieri.

Italijanski napadač je zatim otišao u Lazio, kojeg napušta nakon jedne sezone, a zatim je proveo šest godina u Interu u kojem je igrao najbolji fudbal.

Top Komentari

nekonesto2019
Briljirao je Vieri tam.... cccc ja novinara ne zna ni prepisati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi