U meču za prestiž juniori izgubili od Austrije

Poraz 3:1

U meču za prestiž juniori izgubili od Austrije

Juniorska reprezentacija BiH danas je poražena od Austrije sa 3:1 u posljednjem meču grupe 5 za plasman u elitni rang kvalifikacija.

Bio je ovo meč za prestiž jer su obje reprezentacije prije ovog kola osigurale plasman u elitni rang takmičenja. BiH je sjajno otvorila meč te smo poveli sa 1:0 u 6. minuti kada je strijelac bio Hadžić.

Ipak, Austrija je nakon toga uspjela da preokrene rezultat u svoju korsit. Prvo je Lovrić sa jedanaest metara pogodio za 1:1 u 33. minuti, da bi u drugom poluvremenu, tačnije u 50. minuti Danso pogodio za potpuni preokret. Konačnih 3:1 postavio je Tuccar u 93. minuti utakmice.

Podsjetimo da su naši momci u prva dva kola slavili protiv Litvanije i Azerbejdžana sa 3:0, odnosno 2:1.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti