Velež sjajno otvorio drugi dio sezone

U opuštajućoj atmosferi proslavila se pobjeda: I Hasić zapjevao "mi smo raja iz Mostara"

Samir Mlaćo

Velež je danas savladao Čapljinu 4:0, te tako na najbolji mogući način otvorio drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH.

Rođeni su lako stigli do 13. pobjede ove sezone i više od 3.000 navijača zadovoljno je napustilo stadion.

U Veležu su uvjereni da će se ove sezone vratiti u Premijer ligu, te da ih niko ne može zaustaviti na putu ka elitnom rangu bh. nogometa.

Čelnici Veleža koje su predvodili predsjednik Šemsudin Hasić, te direktor Džemil Šoše sa svojim prijateljima nakon meča nastavili su sa slavljem u jednom od mostarskih lokala, a atmosferu je do usijanja doveo poznati pjevač i Veležovac Adnan Jakupović koji je pjevao brojne pjesme navijača Rođenih.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

I pojedini nogometaši su iskoristili ovu priliku da se opuste, a možemo samo zamisliti kakva se fešta sprema u Mostaru ukoliko Velež izbori povratak u Premijer ligu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

a.sijak1
Bice vas u premier ligi kao i Sloboda kad je usla 400 hahaha
0 5
Grohot
Fajketu rodni list prekucat na rodjen u Mostaru - Car veliki....neces ti nidje, Rođeni Brato!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi