U Osijeku strahuju od Armina Hodžića

Odbrana će imati pune ruke posla

U Osijeku strahuju od Armina Hodžića

U Osijeku pred subotnju utakmicu sa Dinamom uveliko traže recept za zaustavljanje Armina Hodžića. 

Bh. reprezentativac je ovog proljeća prava napast. Uključujući prvenstvo i Kup, zabio je čak 12 od 17 Dinamovih pogodaka, pa stoga ne treba sumnjati da će odbrana Osijeka imati pune ruke posla na Maksimiru. 

Toga je svjestan jedan od trenera u Osijekovom stručnom štabu Ivo Smoje, koji se na treninzima uglavnom bavi radom na defanzivim stvarima. 

"Nije Dinamo samo Hodžić. Oni su ekipa u kojoj opasnost prijeti sa svih strana. Hodžića doista 'curi' ovog proljeća, a kada napadača krene na taj način, praktički ne postoji nekakav poseban recept kako ga zaustaviti. Pokušat ćemo ga odmaknuti od našeg gola", kazao je Smoje i dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Čujem kako Hodžić vrlo temeljito proučava golmane i njihovo ponašanje i kretanja. Vjerovatno je 'studirao' Mikulića, pa mu Malenica na golu možda bude iznenađenje." 

Po broju postignutih golova, Hodžić je trenutno treći strijelac HNL-a. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi