U pravo vrijeme na pravom mjestu: Potencijalno pojačanje FK Sarajevo zabilo u pobjedi svog tima

Prvi gol u sezoni

U pravo vrijeme na pravom mjestu: Potencijalno pojačanje FK Sarajevo zabilo u pobjedi svog tima

A. Čaušević

Sarajevo ima možda i najširi igrački kadar u BiH, ali se ne isključuje mogućnost da u narednom periodu novo ime sleti na Koševo. 

Prema nezvaničnim informacijama kao potencijalno pojačanje bh. šampiona spominje se Irfan Hadžić, nekadašnji napadač Zrinjskog i Radnika. 

Ovaj 27-godišnjak od prošle godine igra u Akhisarsporu, a u dosadašnjem dijelu sezone 2020/21 standardan je u napadu turskog drugoligaša.

Akhisarspor je danas na svom stadionu dočekao Balikesirspor i upisao je trijumf rezultatom 2:0. Hadžić je zabio prvi gol na meču.

Korpulentni špice je dobro pratio jednu akciju, našao se u pravo vrijeme na pravom mjestu te je rutinski pospremio loptu u mrežu za svoj prvijenac ove sezone.

Inače, Hadžić je karijeru počeo u Olimpiku, a do sada je promijenio veliki broj klubova. Igrao je u Belgiji, Nizozemskoj, Slovačkoj, Sloveniji...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Vrlo cudan izbor komsija. Mozda grijesim ali mislim da on nije kalibar za Sarajevo.
7 4
Ivica_Osim8
Treba vama nekk tipa Luka Menalo da moze dupli brzo odigrat s Fanimom
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi