8

Komentari (8)

Nera
Levatndowski Hahahahaha
Becir1
Nema ovaj mjesta pored Ahmeta, Handzeta i Krleta. Ni u ludilu
MSOZ101
Moramo biti realni da u klub ovog ljeta nece doci spic koji ce biti veliko ime i da ce biti dobro placen jer sigurno u klubu nemaju pare za bacanje u nekog ko ce sjediti na klupi, a i Ahmetovic ima velika primanja da bi bio zamjena nekome. Također, imamo dva sidrasa kao spica tako da je ova varijanta niskog igraca ocekivana jer i ukoliko zakacimo grupnu fazu EL ili cak u kvalifikacijama branit cemo se tako da je Gotal kao brz spic realna opcija u tim utakmicama.
ludilobrale
Tako je. Al haj ti to pojedinim duducima objasni
TheSorrow
Imamo vec 2 napadaca ahmetovic i handzic...0 golova ove sezone dao ni u jednom klubu se niije zadrzao duze od godinu dana . Ako mislimo iskorak praviti trebaju nam bolji igraci , ovo nije pojacanje za iskorak
nedoni46
Samo prinova, ne pojacanje dok ne dokaze da je tako. Navikli smo na pojacanja pa im jeb.. majku za 3 tekme
tuanzebe
Upravu si , trebamo sad konkurenciju (kao bayern ) oguliti da dominiramo još vise ??
TheSorrow
Naravno ako vec ima klub pare i cilj im je grupna faza zasto onda ne bi kupili nekog provjerenog ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti