"U prvom susretu sreća nam je okrenula leđa"

Gabom Gyomber uoči duela sa Željom

"U prvom susretu sreća nam je okrenula leđa"

Ferencvaroš je u Sarajevo doputovao sa mnogo optimizma, a trener mađarskev ekipe, njemački stručnjak Thomas Doll istakao je da su došli po pogodak i prolaz u narednu fazu takmičenja.

 

"Došli smo postići pogodak, pobijediti i plasirati se u 3. pretkolo Evropa lige. U prvoj utakmici smo imali nekoliko prilika, ali nismo postigli pogodak. To želimo popraviti. ", istakao je njemački stručnjak na klupi Ferencvaroša Thomas Doll.

 

Novinarima u Sarajevu obratio se i fudbaler mađarske ekipe Gabor Gyomber, koji je između ostalog istakao:

"Očekuje nas teška utakmica. Atmosfera će sasvim sigurno biti sjajna i to nas raduje. Želimo popraviti realizaciju i ako to uspijemo možemo se nadati dobrom rezultatu. Što se tiče prve utakmice mogu samo reći da Željezničar nismo potcijenili, jednostavno nam je sreća okrenula leđa".

 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, u prvom susretu Željezničar je slavio s minimalnih 1:0, a revanš se igra na Koševu sa početkom u 18:00.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.