U PSG-u se niko ne raduje pobjedi, a razlog je povreda Mbappea

Francuz morao napustiti teren

U PSG-u se niko ne raduje pobjedi, a razlog je povreda Mbappea

Fudbaleri PSG-a pobijedili su večeras na domaćem terenu Toulouse sa 4:0 u francuskom prvenstvu, ali tom prilikom su ostali bez Kyliana Mbappea. 

Sjajni mladi napadač se povrijedio u drugom poluvremenu te je morao izaći iz igre.

Umjesto njega je u 66. minuti ušao Zagre. Za sada mediji iz Francuske javljaju da je u pitanju povreda zadnje lože, ali treba ipak sačekati zvanične informacije.

Podsjetimo da Parižani već neko vrijeme igraju bez Brazilca Neymara koji se povrijedio pred početak Copa America, a u pitanju je povreda članka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sveci se sada nadaju da povreda Mbappea nije teže prirode jer uskoro počinje i Liga šampiona pa će im sigurno biti od velike važnosti obzirom da se radi o vjerovatno najboljem igraču tima u ovom trenutku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi