U Realu su već spremili poseban broj za Edena Hazarda

Broj koji nosi veliku odgovornost

U Realu su već spremili poseban broj za Edena Hazarda

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti Real Madrid, a kako stvari stoje karijeru će nastaviti u Juventusu.

Ronaldo je u kraljevski klub stigao prije devet godina i uspio je osvojiti sve što je mogao. Ipak, čini se da je Portugalac željan nekih novih izazova, a odluka da ide u Juventus iznenadila je fudbalsku javnost.

Na Santiago Bernabeu već uveliko razmišljaju o tome ko će biti zamjena za Ronalda. Kako pišu španski mediji Florentino Perez već ima listu želja igrača koje želi dovesti, no jasno je da je Eden Hazard broj jedan što se tiče toga.

Madridski AS jutros prenose da su u Real Madridu sigurni da će Hazard doći ukoliko Ronaldo ode, a za Belgijanca su spremili i poseban broj. Navodno, Hazard će zadužiti upravo Ronaldovu sedmicu koja nosi veliku odgovornost nakon svega što je CR napravio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prije Ronalda ovaj broj nosio je legendarni Raul, a sigurno da navijači Reala ne bi imali ništa protiv da novi "vlasnik" bude Eden Hazard.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

madr1dist4
Jedan je Raul #7
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi